Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Girones. Número

Envia a un amic Subscripció a la revista
DIA DE PUBLICACIÓ > 05 de desembre de 2019   |    TIRADA >400 exemplars   |    ISSN >9788494993329
Dossier: Arquitectes i arquitectura
Poques professions tenen un reflex tan immediat, visible i durador en una ciutat com la dels arquitectes, que amb la seva feina configuren la morfologia urbana i, per tant, deixen la seva petja als nostres carrers, parcs i places durant un llarg període de temps. D’altra banda, una ciutat com Girona, de dimensions relativament mitjanes, permet tenir identificats els seus edificis i conèixer-ne els seus autors. Aquest tercer volum de la col·lecció ‘La gent de Girona’ posa en valor l’arquitectura i els arquitectes de la ciutat.
 
La primera part, la de recerca històrica, se centra en la formació i l’exercici de l’ofici dels primers professionals liberals i proposa un recorregut per l’evolució de Girona, des de la seva fundació fins avui. La segona part, basada en els testimonis, està dedicada a les diverses nissagues familiars i als arquitectes amb una llarga trajectòria; les seves obres, ben visibles passejant per la ciutat, formen part del nostre paisatge quotidià.

Mecenatge

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats