Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Números anteriors

Subscripció a la revista
Núm. 9
45 planes sobre el comerç il·legal que homes i dones, atiats per la necessitat, van dur a terme pels camins que creuen el Pirineu o les muntanyes del Far i de Collsacabra.
Núm. 8
45 planes en què sentirem l'olor de fum i el so del xiulet dels vells ferrocarrils –el de Sant Joan, el carrilet d'Olot, el Tren Petit de Banyoles– i en què acompanyarem la gent que hi va treballar o que hi va viatjar.
Núm. 7
47 pàgines que parlen de l’aprofitament de rius i torrents per fer anar molins, fàbriques o centrals elèctriques; de les persones que hi treballaven; d’una manera de viure que, de mica en mica, s’ha anat diluïnt.
Núm. 6
45 pàgines que ens parlen d'aquells locals que, fins fa pocs anys, encara trobàvem als pobles i a la vora de camins i carreteres; de les dones i els homes o les famílies senceres que hi havia rere els taulells; dels personatges que hi feien parada i de la vida social que es generava a l'entorn de les begudes i els menjars que s'hi oferien.
Núm. 5
43 pàgines dedicades a carreters i a conductors, a recaders, a traginers, que a peu, a bast, en carros o vells camions transportaven mercaderies de la muntanya al pla, del poble a la ciutat, en uns temps en què les dificultats alentien els viatges però refermaven les relacions humanes.
Núm. 4
44 planes sobre metges i dentistes, guaridors i dones remeieres, manescals i veterinaris, protagonistes i testimonis de la feina de vetllar per la salut amb mètodes naturals o mèdics.
Núm. 3
46 planes dedicades a pollataires, marmanyeres, verduleres, marxants i altra gent del mercat... un espai on durant segles s’ha concentrat la vida social de la gent dels nostres pobles.
Núm. 2
43 planes amb el testimoni de dones i homes que van patir anys de privacions i de represàlies, de lluita i d’exili... veus que no volem que quedin en l’oblit.
 
 1 2 3 4 
 
 

Mecenatge

Destaquem

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats