Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Números anteriors

Subscripció a la revista
Núm. 4
45 planes que retraten els anys de després de la guerra, una època difícil marcada tant per l'intercanvi d'aliments racionats com pel tràfic il·legal de productes d'una banda a l'altra de l'Albera.
Núm. 3
46 planes que deixen parlar homes i dones de les dues bandes de l'Albera que ajuden a preservar el paisatge de la vinya i el vi amb una feina que va des del conreu de diverses varietats de raïm fins a la seva elaboració en cellers i cooperatives.
Núm. 2
51 planes que ens parlen dels homes, les dones i els infants que van haver de conviure, lluny de casa, amb la por i la mort, en un temps marcat per la pena i la recança, però també per l’esperança en el demà
Núm. 1
40 planes que ens recorden les feines tradicionals d’una geografia marcada per la unió de la plana, la muntanya i el mar: des de ferrers a sanadors, passant per minaires, moliners, carboners, llevadors de suro fins a ‘remendadores’ de xarxa o corallers.
 
 1 2 3 
 
 

Mecenatge

Destaquem

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats