Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Números anteriors

Subscripció a la revista
Núm. 14
56 planes que ens duen olor d’encens, tocs de campana i visites de bisbes, i que ens acompanyen a la sortida de missa, amb la gent del poble.
Núm. 13
60 planes farcides de gent, de menjar, de platxèria i de vi: per cantar i per descansar, per riure i per fer gresca, per jugar a cartes i per distreure’s.
Núm. 12
51 planes sobre oficis i feines que han canviat molt o que s'han perdut: carbonar, pelar suros, fer feixines i escombres de bruc, plantar pins, fer tragines, escalabornar rabasses...
Núm. 11
62 planes sobre hortolans i pagesos, negociants i pollers, xofers, botiguers, marxants... gent que ha fet plaça, que ha venut a mercat, que hi ha comprat o que hi ha fet tractes.
Núm. 10
52 planes que ens acosten a metges i veterinaris, mals, remeis i guariments, curanderos, xarlatans, supersticions, creences i dones d’herbes.
Núm. 9
55 planes que s’escolen entre pous i basses, recs i rieres, fonts i rescloses, per conèixer, per saber i per sentir la vida que hi neix i que
s’hi mou.
Núm. 8
53 planes que relaten lluites i resistència, angoixes i silencis... moments que volem recordar perquè no acabin perdent-se.
Núm. 7
50 planes per descobrir uns espais buscats per reposar, per reflexionar, per fer salut o senzillament per badar.
 
 1 2 3 4 5 
 
 

Mecenatge

Destaquem

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats