Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Números anteriors

Subscripció a la revista
Núm. 21
56 pàgines per fer memòria dels homes i de les dones que amb dedicació i coneixement han treballat a favor de les muntanyes de les Gavarres, l'Ardenya i el Montgrí, i també dels pobles i les terres dels seus encontorns.
Núm. 20
52 pàgines amb flaire de sotabosc que ens descobriran la màgia que captiva els caçadors de bolets, les mestresses que en fan conserva o que en cuinen, els compadors i les venedores.
Núm. 19
54 pàgines que ens retornen a les aules, a les cases de pagès o a les rectories, on professorat titulat, mestres de sequer i capellans instruïen els alumnes en èpoques d'esperança i en temps de repressió.
Núm. 18
52 pàgines en què coneixerem alguns oficis relacionats amb la pedra i la terra: calciners, peons caminers, pouaters, gent que treballava a sorreres i terreres, miners i picapedrers.
Núm. 17
54 pàgines que ens convidaran a jugar a fireta, a la baldufa, a saco, a pilota... i que també ens faran seure al costat d’un jugador a la taula d’un cafè o d’un casino per viure com la sort s’atura o passa.
Núm. 16
53 planes que ens recorden aiguats, glaçades, accidents, plagues... fets dolorosos, circumstàncies adverses que la memòria popular encara conserva.
Núm. 15
59 planes que ens recorden l’arribada dels primers turistes, el glamour d’una Costa Brava que tot just començava a ser-ho, els dies d’estiu en què els senyors anaven als Àngels, als balnearis o als seus masos a reposar i a fer salut, però encara no a fer vacances.
 
 1 2 3 4 5 
 
 

Mecenatge

Destaquem

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats