Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Números anteriors

Subscripció a la revista
Núm. 02
El segon volum de la col·lecció ‘La Gent de Girona’ se centra en el passat i present dels establiments hotelers de la ciutat. Des dels hotels medievals a l'hotel del Centro, passant per la fonda Casa Marieta i fins als establiments actuals. És fruit d'un exhaustiu treball de recerca en diversos arxius, de la revisió de la bibliografia existent i de dinou entrevistes a famílies hoteleres.
Núm. 01
El primer volum de la col·lecció ‘La Gent de Girona’ està dedicat als professionals i centres mèdics de la història recent de la ciutat. És el fruit de la recerca en diversos arxius, de la revisió de la bibliografia existent i de quaranta-quatre entrevistes a metges o famílies mèdiques.
Núm. 4
En el dossier del número 4 de Girones rescatem la memòria dels primers grups de rock i pop de la ciutat; des dels peluts i yéyés dels 60, passant pel rock progressiu dels 70 i acabant als inicis del rock català dels 80
Núm. 3
En el dossier del número 3 de la revista dediquem 39 planes a parlar sobre els mercats de Girona: un recorregut per la història dels mercats de la ciutat que passa per espais com el Mercadell, la Rambla, l'Areny, el mercat del bestiar, la Devesa o el Mercat del Lleó.
Núm. 2
En el dossier del segon número de la revista parlem sobre la immigració i el barraquisme que es va iniciar entre els anys 1950 i 1960.
Núm. 1
En el primer número de la revista Girones hem dedicat 30 planes a parlar de l'escoltisme, d'aquest moviment que ha forjat, a partir dels anys 50, el caràcter i la consciència social de diverses generacions.
Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats