Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Actualitat

A partir de divendres 19 de juny: A la venda el número 27 de Gavarres
A partir d'aquest divendres serà a la venda el número 27 de la revista Gavarres amb un dossier central que ens apropa als negocis familiars que embotellaven begudes carbòniques o destil·laven licors i a les cases particulars on encara avui es prepara ratafia, codonyat, xampanyet de saüc o licor fi.

Hem dedicat 47 planes per parlar del temps abans que multinacionals i grans empreses imposessin i uniformessin els productes que havíem de prendre. A moltes viles, petites empreses i destil·leries modestes preparaven i embotellaven begudes refrescants o licors per satisfer la set de la gent. Carbòniques com Can Vidal -de Girona-, Casa Negre -de la Bisbal-, o destil·leries, com Anisats Duran -de Cassà- o Bonet -de Sant Feliu- ens retornaran la memòria d'aquells anys en què sifons, gracioses, estomacals, licors i begudes refrescants artesanals omplien els gots als bars i els prestatges de les cases.  

Mecenatge

Destaquem

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats