Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Actualitat

A la venda el número 26 de Gavarres amb un dossier sobre el porc i la matança
El divendres 19 de desembre surt a la venda el número 26 de la revista Gavarres. El número consta d'un dossier central de 43 pàgines dedicat al porc i la matança. A més, aquest divendres també farem la presentació del nou número a la seu de l'Editorial Gavarres de Cassà de la Selva. L'acte començarà a les 8 del vespre. 


A partir del divendres 19 de desembre podreu comprar el número 26 de la revista Gavarres que conté un dossier central dedicat al porc i la matança. 43 pàgines que ens acosten, guiats per pagesos, matadors i mocaderes, a un animal que ha alimentat moltes generacions i a una activitat ancestral que avui encara malda per no desaparèixer. Aprofitant la publicació del número 26, el mateix divendres farem una presentació a la seu de l'Editorial Gavarres (c/Germà Agustí 1 de Cassà de la Selva). Així doncs us convidem a l'acte que començarà a les 8 del vespre i que comptarà amb la presència de Narcís Dalmau i Narcís Rubirola. dos protagonistes del número 26. Evidentment també esperem que us agradi el nou número de la revista Gavarres. 


Mecenatge

Destaquem

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats