Últim número Números anteriors Actualitat Punts de venda Entitats col·laboradores

Actualitat

Ja a la venda el número 17 de Cadí-Pedraforca amb un dossier sobre la neu
El divendres 21 de novembre surt a la venda el número 17 de la revista Cadí-Pedraforca. El número consta d'un dossier central d'unes 40 planes que tracten dels inicis de l'esquí, de les estacions d'esquí, de les grans nevades i de les dificultats que comportaven.

A partir del divendres 21 de novembre ja és a la venda el número 17 de la revista Cadí-Pedraforca que conté un dossier central dedicat a la neu. A través de 40 planes es parla d'estacions d'esquí, dels primers emprenadors, de les grans nevades i d'aquells, que només caure un floc, corren a treure-la de carreteres i carrers. En aquest sentit, el nou número també mostrarà la peculiar relació que hi ha entre la gent que viu a la muntanya i la neu. Anys ençà, la neu només generava maldecaps perquè tallava camins i ports. Ara, en canvi, porta recursos econòmics a totes les comarques que han fet del turisme d'hivern un dels principals recursos econòmics.


Cliqueu aquí per veure els Punts de venda
 

Mecenatge

Destaquem

Germà Agustí 1 · 17244 Cassà de la Selva · T 972 46 29 29 · gestio@editorialgavarres.cat © 2010 Editorial Gavarres · Avís Legal · Tots els drets reservats